Patriarhia creşte siguranţa în trafic

Super chestie şi degrabă aducătoare de bani a scos Patriarhia Română pe piaţă. Deci e cea mai tare inovaţie de la inventarea automobilului încoace. În limbaj specific îi zice “Sfeştanie pentru binecuvântarea unui vehicul”, care cică a fost introdusă în ceva carte. Pe româneşte înseamnă că sfinţirea maşinii idioţilor are o slujbă oficială şi pe chitanţă se va putea consemna sfinţire bemveu, fă.

Treabă bună, mai ales că se aplică şi la biciclete, trotinete, scutere şi căruţe. Şi mai tare e că Patriarhia Română garantează că o maşină sfinţită de unul din angajaţii ei va putea trece fără probleme pe roşu, scăpând neatinsă, în timp ce toţi ceilalţi vor frâna ca proştii.

Ba mai mult, o crenguţă de busuoic la oglindă îl va proteja pe şofer de orice pericol, permiţându-i să scoată botul în intersecţie până în banda a doua fără să primească înjurături, să parcheze ca idiotul fără să îi fie frică de eventuale zgârieturi, să nu semnalizeze, bazându-se pe puterea sfântului duh pentru a-şi face cunoscute intenţiile, ba chiar să nu acorde prioritate la trecerile de pietoni, maşina conectându-se automat după sfinţire la reţeaua îngerilor păzitori.

De asemenea, chiar şi o Dacie va putea dobândi, cu puţină agheasmă şi contra unei sume modice, 5 stele EuroNCAP.

Nici bicicliştii nu au fost uitaţi de feţele bisericeşti. Aceştia vor fi protejaţi de idioţii care îi depăşesc la 5 mm, de inconştienţii care îi depăşesc cu 5 metri înainte de intersecţie şi le taie faţa, ba chiar şi de blondele care vorbesc la telefon şi nu acordă prioritate în sensul giratoriu. Nici uşile deschise în faţa celor pe două roţi nu vor mai prezenta un pericol, iar luminile faţă-spate, precum şi casca vor deveni inutile.

Căruţaşii vor fi puţin mai dezavantajaţi, sfinţirea asigurând în cazul lor doar protecţia pe timp de noapte, când vor putea circula fără lumini.

Încă nu e clar ce se întâmplă atunci când două maşini sfinţite se întâlnesc într-o intersecţie şi dacă prioritatea va fi dată de numărul de cruciuliţe agăţate de oglindă, însă purtătorul de cuvânt a anunţat că va reveni cu o completare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *