Filme de duminică (33)

. Fury (2014)

Ok, nu străluceşte, am văzut o grămadă de filme din aceeaşi categorie care au fost mult mai bune, însă e suficient de bine realizat încât să se ridice peste o grămadă de mizerii ce se fac în perioada asta. E despre partea aia crudă şi nasoală a războiului. De parcă ar fi alta. Şi aproape mi-au plăcut actorii.

. About Last Night (2014)

O comedie romantică ce nu iese deloc din tipare, urmărind acelaşi scenariu clasic. Adică patetic. De văzut dacă nu vă deranjează că e plin de clişee specifice genului.

. Maleficent (2014)

Mi-a plăcut. E o adaptare după basmul „Frumoasa din pădure adormită”, cu Angelina Jolie, nişte efecte reuşite… şi cam atât. Dar merge.

. Rob the Mob (2014)

Aproape că am putea crede că nu se mai pot face filme bune cu mafioţi, mai ales în 2014. Filmul ăsta dovedeşte contrariul. Inspirat din fapte reale, cu o coloană sonoră de excepţie şi nişte actori care vin la fix.

. The Maze Runner (2014)

Aproape interesant, uşor forţat la unele faze, previzibil şi cu replici aiurea. Are ceva acţiune şi suspans, dar nimic pentru care să merite văzut. Şi da, e tot cu sfârşitul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *