FILME DE DUMINICĂ (39)

. Pay the Ghost (2015)

Ce prostioară de film. Are puţin suspans pe alocuri, dar până la final devine previzibil şi şters. Şi te-ai aştepta ca Nicolas Cage să aducă un plus, atât cât poate, doar că nu o face. Pare că nici lui nu îi pică bine.

. Mr. Holmes (2015)

E bunicel, plin de mister şi suspans, în care celebrul detectiv îşi duce bătrâneţea rezolvând un mister din trecut. Şi filmul curge frumos, cu umor şi replici bine gândite. Iar McKellen e genial.

. Chappie (2015)

Nu-i un SF prea grozav şi nu are nici actori cu prea mult pontenţial, dar îl are pe roboţelul ăla simpatic şi haios. Pentru asta merită să aruncaţi o privire.

. Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Nu cred că se apropie măcar de nivelul celorlalte două filme din serie. De fapt sunt sigur. Dar rămâne amuzant şi cu personaje plăcute. Şi măcar pentru celelalte două filme merită văzut şi finalul seriei.

. The Boy Next Door (2015)

Ce pierdere de timp. Ryan Guzman se potriveşte în rolul băiatului rău undeva spre deloc, iar filmul e previzibil de la cap la coadă. Şi nici de originalitate nu dă pe afară. Noroc cu Jennifer Lopez, care arată bine şi se cam dezbracă. Altfel adormeau băieţii la film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *