Scurtele de vineri, 27.02.2015

. Simona Halep a câştigat finala turneului de la Dubai.

. Doi fotografi români în finala Sony World Photography Awards.

. „Birdman” a câştigat premiul pentru cel mai bun film la Oscar. Şi nu o să îl văd tocmai din cauza asta.

. Pentru că e simplu să faci un film de Oscar, iar toată distracţia asta cu premiile Oscar s-a cam stricat de ceva ani şi nu prea mai ţine gaşca aia cont de valoarea filmelor.

. Noua generație de spălați pe creier.

. Pentru că treaba e puţin altfel după gratii.

. Rafturi speciale pentru produsele aproape expirate. Chestie pe care sigur aţi mai văzut-o prin hipermarşeuri, doar că de acum o să fie obligatorie.

. Volksbank a câştigat încă două procese cu clienţii care cereau conversia creditului din franci elveţieni în lei la cursul istoric. Şi aproape că îmi vine să plâng puţin pentru toţi guralivii care -au fost obligaţi să îşi ia credit pentru că vreau casă chiar acum-. Sau nu.

. Zoltan Teszari intră pe piaţa de energie. RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România. Ieftin, dar dacă va fi ca semnalul în reţeaua mobilă, e clar.

. Pe 14 martie se anunţă din nou blocaje în trafic în zona Era Park Oradea. Vine Horia Brenciu.

. Târg Handmade de Mărțișor la Oradea Plaza în perioada 28 Februarie – 1 Martie 2015. Asta ca să nu mai luaţi toate chinezăriile dacă tot vreţi să faceţi un gest.

. Dacă aveţi energie de consumat, poate faceţi sâmbătă o mişcare şi daţi o mână de ajutor la plantarea de arbori pe malul Peţei.

. Iar pentru doamne şi domnişoare avem Crosul Femeilor, în Parcul Brătianu, de Mărţişor.

. # Nimic Nou 28.

. Şi Piramidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *